Saham Badag 1-Tetradecanol CAS 112-72-1 Myristyl Alkohol sareng Harga Pabrik

Katerangan pondok:

1-Tetradecanol
Rumus kimia: C14H30O
Jumlah CAS: 112-72-1
Penampilan: Teu warnaan kana potongan padet lilin bodas sareng bau lilin
Kapadetan (g/mL,38/4ºC): 0,8346
Titik lebur: 37,8ºC
Titik nyala: 145ºC


Rincian produk

Bungkusan

Pangiriman

Tag produk

Myristeol mangrupakeun rasa husus rasa kimia poean dina modifier pikeun nambahkeun rasa lilin salian ti éta ogé mangrupa émulsifier, surfactant jeung agén thickening, jadi kombinasi sabenerna rempah industri jeung industri kimia bahan baku patali.Dipaké dina pembuatan tetradecyl mercaptan jeung detergent.Ieu bisa dipaké salaku bahan baku pikeun sintésis organik jeung surfactant.Ogé bisa dipaké salaku softener krim

Produk patali

Trigliserida Caprylic / Capric
PEG-6 Caprylic / Capric Gliserida
PEG-7 Gliseril Cocoate
Cetearyl Alkohol
Behentrimonium klorida
asam stearat
Steareth-2
Steareth-21
Isopropil Myristate
Isopropil Palmitat
Cetrimonium klorida
Natrium Cocoamphoacetate
Disodium cocoamphodiacetate
Cetéril alkohol
Natrium Coco Sulfat
Natrium Cocoyl Isethionate
3-Methoxy-3-Metil-1-Butanol
2-Octyl-1-dodecanol
Dimethicone
Olive 1000
Octocrylene
Étilhéksil Salisilat
Butylmethoxydibenzoylmethane
Cocog Glucoside
Decyl Glucoside
PEG-12 Dimethicone
Cetearet 25
Propilén Glikol
Glisérin
1,3-Propanédiol
asam stearat
PPG-15 Stearyl éter
Dimethicone
Polidimétilsiloksana

Gambar bungkusan

Hebei Yime New Material Technology Co., Ltd.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Packing: 1kg / kantong aluminium foil, 25kg / kardus kendang, ogé bisa dipak nurutkeun sarat customer
    Métode panyimpen: disegel sareng disimpen dina tempat anu garing sareng tiis jauh tina cahaya
    Kahirupan rak: 2 taun

     

     

    Pangmayaran: TT, Western Union, Duit Gram

    Pangiriman: FedEX / TNT / UPS